Halffabrikaten en producten

Halffabrikaten en producten

Staalcon fungeert als toeleverancier bij het produceren van halffabrikaten respectievelijk onderdelen. Diverse type halffabrikaten worden gemaakt volgens gespecificeerde tekeningen. Deze producten dienen te voldoen aan de door de opdrachtgever geformuleerde en genormeerde kwaliteitseisen. De diverse bewerkingstechnieken zoals zagen, draaien, frezen en lassen in combinatie met de kennis en kunde maakt het mogelijk aan de gestelde kwaliteitseisen te voldoen. Daarnaast hebben wij nog een speciale lasrobot staan voor serie productie. Daarnaast hebben wij nog een speciale lasrobot staan voor serie productie.

Daarnaast fungeert Staalcon als ontwikkelaar voor het oplossen van in diverse industrieën voorkomende problemen op logistiek gebied. Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen/monteren interne transport (hulp)middelen voor klanten.

Zo zijn in de afgelopen jaren de volgende toepassingen ontwikkeld en worden thans geproduceerd: een verrijdbare roltrap, interne transport karren, wielhaken, frames voor elektratrucks enz.

Op basis van een probleemstelling, een idee of concept wordt in opdracht van of in overleg met de toekomstige gebruiker (veelal de opdrachtgever zelf) een prototype van het hulpmiddel of transportproces ontwikkeld.

Ook bij deze activiteit komt de praktische creativiteit en ervaring van Staalcon op het gebied van het ontwerpen en ontwikkelen van pas om het ontwikkelingsproces tot een goed einde te brengen. 

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact op

Scroll naar boven

Wij gebruiken cookies om de werking van onze website te optimaliseren.